Vinn pengar med Cumulusbet (vecka 45)

Betting

Välkommen till en ny vecka med Cumulusbet där vi har kollat på Europas alla ligor och plockat ut matcher åt er. Ta rygg på våra experter och utöka studiebidraget. Ta det försiktigt med insatserna dock. Martins odds ger runt 1000 kr på en tjugolapp, medan Fredrik säkrar lite mer med ett odds på 20 gånger pengarna. Daniels ger dryga 800 på en tjuga.

Fredriks fyra säkra:

Atlético Madrid-Gijon 1 1,25

Malaga-Betis 1 2,00

Leverkusen-Köln 1 1,47

Aston Villa-Manchester City 2 1,45

Veckans skräll Sevilla-Real Madrid 1  3,78

Kombinerat odds: 20,14

Atlético har spelat två oavgjorda i sina två senaste matcher. Det ska dock tilläggas att båda dessa matcher var på bortaplan och när Atlético spelar hemma så är det en annan visa. Madrid-laget har lyckats skramla ihop 10 poäng på hemmaplan och de enda lagen som har lyckats att ta poäng på Vicente Calderon är Real Madrid och Barcelona.

Malaga möter Betis under lördagskvällen på Rosaleda, två lag som har haft stora bekymmer under denna säsong. Malaga har haft problem med offensiven medan Betis har haft svårt att hålla tätt bakåt. Malagas enda två vinster har kommit hemma i Malaga denna säsong och därför bör även Malaga vinna denna match.

Bayer Leverkusen kommer från en tuff bortamatch mot Roma i Champions League på onsdagskvällen, där man förlorade med 3-2 i en ,match som hade nästan allting. Leverkusens offensiv borde ganska enkelt kunna bryta ner Köln försvarslinje och kamma hem en ganska komfortabel vinst.

Aston Villa tar emot serieettan Manchester City som tidigare i veckan blev klart för åttondelsfinal i Champions League. City har endast tappat tre matcher denna säsong i Premier League. De matcherna som City har tappat under denna kampanj är förluster mot West Ham och Tottenham samt en oavgjord ,match mot statsrivalen Manchester United. Aston Villa, däremot, går tufft i ligan och i och med den negativa trenden har de sparkat sin manager Sherwood. Ingenting talar för Aston Villa och allt för City.

Veckans skräll faller på Sevilla som tar emot serieledaren Real Madrid. Anledningen till detta beror på att Sevilla är starka på hemmaplan och att Real har många stjärnor borta i form av skador. Keylor Navas och James saknas och de är vitala för Los Blancos.

Sevilla-Real

Martins fyra säkra:

Roma-Lazio 1 1,88

Milan-Atalanta 1 1,65

Torino-Inter 2 2,65

PSG-Toulouse 1 1,18

Veckans skräll Empoli-Juventus 1 5,50

Kombinerat odds: 53.35

Ett hett Rom-derby står på agendan och är utan tvekan ett av Fotbollseuropas hetaste matcher. Roma har öppnat starkt och placerar sig på en tredjeplats i tabellen medan Lazio ligger på en sjundeplats och har två raka förluster. Detta derby brukar vanligtvis sluta oavgjort men Romas formkurva gör att de vinner matchen och kan titulera sig ‘’bäst i Rom’’.

Rom-derby

Milan har äntligen hittat formen och kommer med tre raka segrar i bagaget. Carlos Bacca har hittat målformen och Atalanta får se upp. Atalanta har däremot imponerat i ligan hittills och skuggar Milan i tabellen med bara två poäng efter. En oroväckande 3-0-förlust senast mot Bologna skapar ett frågetecken kring formen. Ettan ska vara på sin plats i denna match.

Ligatvåan Inter har inte förlorat sen 27 september och har släppt in minst mål i serien, samt ligger på samma poäng som serieledarna Fiorentina. I bagaget har de en imponerande vinst mot Roma, där de fick maximal utdelning av sin spelfilosofi. Torino kommer från en tuff derbyförlust där Juventus avgick med segern efter mål i 93:e minuten. Torino har dock inte vunnit på fem matcher och går därför in i matchen som underdogs. Tvåan är spikad.

Serieledande Paris Saint Germain har krossat allt motstånd denna säsong och kommer göra det även hemma på Parc de Prince mot Toulouse. CIA-trion på topp i form av Cavani-Ibrahimovic-A.Di Maria producerar mål match efter match och räkna med att de kommer göra det även mot 19:e-placerade Toulouse som enbart kammat hem nio poäng denna säsong. SPIKA ettan.

Skräll: Empoli har överpresterat så här långt i serien och ligger på en fin tolfteplats. Har inte förlorat på tre matcher och spelar emellan åt en fin fotboll och visar ett starkt hemmafacit. Juventus har dåligt bortafacit och huserar hittills på en tiondeplats, men kommer däremot med en icke övertygande 2-1-seger i Turinderbyt förra helgen, där Cuadrado gjorde det matchavgörande målet i den 93:e matchminuten. Helgens skräll är befogad och Empoli plockar hem alla tre poäng.

Daniels fyra säkra:

Leicester-Watford 1 1,84

Stoke-Chelsea 2 2,05

Arsenal-Tottenham 1 1,65

Mönchengladbach-Inglostadt 1 1,62

Veckans skräll: Liverpool-Crystal Palace X 3,90

Kombinerat odds: 39,32

Leciester tar på gamla Tipsextra-tiden, 16:00 på lördagen, emot Watford på hemmaplan och laget som överraskat mest i ligan hittills kommer fortsätta att överraska. Med två(!) spelare i toppen av skytteligan talar allt för en målrik eftermiddag på King Power Stadium. Nykomlingen Watford har startat friskt och plockat poäng trots svåra motståndare. Problemet i år har varit att poängen kommit på hemmaplan och att de sett betydligt mycket skralare ut när de är ute och reser. Tre poäng Leicester!

Stoke är inne i en liten formsvacka och har haft svårt att få med sig trepoängare. Chelsea, som hittills varit ligans flopp, har för första gången fått tränaren Mourinho ifrågasatt efter sin comeback i klubben. Ett lag med kniven på strupen och en vinst i ryggen i senaste Champions Leaugue-matchen under veckan har genererat nytt självförtroende och man kommer ta sig i kragen och åka hem med tre nya poäng till London.

Londonderby på schemat med ett Arsenal som åkte på en rejäl plump i protokollet mot Bayern München i veckans Champions League med 9(!) spelare på skadelistan. Ändå har man fem raka i ligan och visat upp ett imponerande spel. Just nu delar man ligaledningen med toppkonkurrenten Man City. Tottenham har haft problem med målskyttet och de har inte lyckats få spelet att stämma under säsongsinledningen. Ett derby är alltid ett derby men Arsenal kommer att dra det längsta strået.

Arsenal-Totts

Mönchengladbach har en imponerande segerrad i Bundesliga på sex raka efter katastrofinledningen. Coachen avgick och de aspirerar nu på en topplats. Ingolstadt har inte imponerat hittills och lägg där till hemmaplansfördelen och det finns inte på världskartan att man tappar poäng.

Skrällen: Liverpool är en klubb i svängning och man har till och med sparkat coachen efter sin svaga inledning. Med Klopp som ny tränare har man äntligen fått lite luft under vingarna och man har äntligen börjat vinna lite. Palace har startat ligan riktigt bra och ligger på en imponerande 10:e plats, endast en poäng bakom Liverpool och det luktar skrälläge lång väg. Gardera!

Lycka till, gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s