Cumulus kollar serier: “How to get away with murder”

 how-to-get-away-with-murder

Om jag skulle summera serien ”How To Get Away With Murder” med en mening och några ord så skulle det nog lyda så här: En spännande tonårsintrig späckad med det vi gillar mest – sex, mord, blod och drama.

Dolda intriger gör den här serien till en vinnande succé. Den skiljer sig från de vanliga criminal law-serierna som vi ser överallt och fokuserar på den mörkare sidan. Welcome to the dark side. Sidan man får se så lite av, rättegångarna som låter de skyldiga gå fria and no questions asked. Det är trots allt inte bara dåliga personer som gör dåliga handlingar utan de kan begås av vem som helst.

Med en twist följer vi fem stycken collegestudenter som studerar lag och rätt i en kurs med just namnet, “How to get away with murder”. Förutom lektionerna med resten av klassen följer de även med sin professor och jobbar på hennes advokatbyrå.

Den här serien har allt och lär oss huvudingredienserna i hur man lyckas med ett mord.

Steg 1. Göm mordvapnet rakt framför ögonen på dem.
Alla har en dold agenda, och inte allra minst den som dricker kaffe i din soffa.

Steg 2. Att bränna kroppen är det enda sättet som tar bort alla spår av DNA.

Steg 3. Gå in och kolla på serien, jag kan ju trots allt inte avslöja allting för dig.

Det här är en helt ny serie som hade premiär förra hösten. Serien sänds på torsdagar i USA och finns för oss svenskar att leta rätt på ute på det stora nätverket på fredagen. Ett perfekt efter skolan och innan partyt-slapp!

Av: Lisa Eriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s