Vinn pengar med Cumulusbet (vecka 47)

Efter landslagsuppehållet är ligorna i Europa tillbaka med fulla omgångar. Våra experter har plockat ut ett gäng säkra matcher och några skrällar.

Kom ihåg att inte spela bort studiebidraget, bara.

Martins 4 säkra
Bologna – Roma 2 1,72
Fiorentina – Empoli 1 1,50
Inter – Frosinone 1 1,20
Lorient – PSG 2 1,44

Juve

Oddshöjaren:
Juventus – Milan X 3,80

Totalt Odds: 16,94

16:e-placerade Bologna tar på lördagskvällen emot topplaget Roma på hemmaplan. Bologna har vunnit de två senaste matcherna och är på gång och klättrar i tabellen. Tredjeplacerade Roma kommer med en derbyseger i bagaget och har Gervinho i storform. Roma ska dominera denna match och plocka hem alla tre poäng.

Serieledarna från Florens går som tåget i Serie A och vinner tämligen enkelt mot de lite sämre lagen i serien. Är i sina bästa stunder ett välspelande piano och i denna match kommer pianot spela vidare. Empoli är ett underskattat lag som kan överraska i enskilda matcher. Dock blir Fiorentina för svåra och kammar hem vinsten.

Inter har seriens bästa defensiv och släpper sällan in mål, framförallt på hemmaplan. Inters segersiffror denna säsong har enbart varit 1-0-segrar, så räkna inte med någon målrik match på Giuseppe Meazza-stadion. Frosinone är samtidigt ett lag i brygga som huserar på en 18:e plats i ligan. Kommer få det tufft att spräcka Inters defensiv och även svårt att hålla tight i 90 minuter. Räkna med att Inter kommer vinna matchen och därmed fortsätta hänga på i toppstriden.

Lorient – PSG är en på förhand ganska svårtippad match. PSG är överlägsna i Ligue 1 och spelar den bästa fotbollen, medan Lorient ligger sjua i tabellen. Lorient har även ett bra hemmafacit och har kvalitén att skaka de bästa lagen i enskilda matcher. Dock känns PSG för stora i denna match och de vill fortsätta ånga på i toppen. Har även en Zlatan Ibrahimovic i toppform efter veckans play-off-dominans. Spika därför tvåan i denna match.

Oddshöjaren:

Det vankas ett rivalitetsmöte i Serie A i helgen där Turin-laget Juventus tar emot Milan hemma på Juventus Stadium. Juventus kommer med en övertygande seger mot Empoli i bagaget samtidigt som Milan kryssade mot Palermo i en sömnig 0-0-match. Båda lagen måste vinna denna match för att kunna hänga på i toppstriden, men den stora pressen ligger ändå på Juventus. Fansen börjar bli otåliga och i och med de uteblivna framgångarna är pressen stor på coach Allegri. Milan har inte samma press på sig och kommer gå in i matchen med ett oavgjort resultat i tankarna. Räkna med en fartfylld match där krysset blir till verklighet.

Holmbergs 4 säkra
Hellas Verona – Napoli 2 1.40
West Bromwich – Arsenal 2 1.48
Granada FC – Athletic Bilbao 2 2.05
Crotone – Ternana Calcio 1 1.82

Oddshöjaren:
Manchester City – Liverpool X 4.10

Totalt odds: 31.70

Kommentar:

Maurizio Sarris Napoli har anslutit till toppstriden och kommit igång mer och mer för varje omgång. Enormt många matchvinnare i laget och Hellas Verona som placerar sig näst sist i tabellen som enda lag utan vinst. Det allra mesta tyder på bortaseger och känns som en säker 2:a.

Arsenal har kommit igång rejält och ligger på samma poäng som serieledande Manchester City. Firma Sanchéz-Özil gör lite vad de vill och 13:e-placerade West Bromwich kommer få känna på kvalitén som dessa båda besitter.

Vi vänder oss till Spanien för att hitta den 3:e bortasegern på denna kupong. Granada har haft en riktigt trög säsong och kan endast stoltsera med en ynka seger på elva försök. Bilbao som kämpar för att knappa in på Europaplatserna bör enkelt avfärda Granada utan större problem.

Den första hemmasegern hittar vi i en av de finare ligor som vi har ibland oss med många fina lag och fina spelare – Serie B. Ofta går det inte som tänkt i denna serie men jag ser ändå det förhållandevis höga oddset på andraplacerade Crotone mot bottenlaget Ternana. Att Crotone dessutom har hemmaplan gör att jag inte vill låta 1:an gå förbi utan att den är med på min kupong.

Oddshöjaren:

Nysatsande Liverpool är garanterat ett av Europas mest intressanta fotbollslag. I helgen står de inför en minst sagt tuff uppgift då de ställs mot serieledande Manchester City på Etihad Stadium. Liverpool har gått sådär och det framför allt på bortaplan, men Klopp har en förmåga att få sina spelare att prestera när det gäller som mest. Jag förutspår att vi kommer få se ett motiverat Liverpool som kommer kriga till sig en pinne och ett kryss på kupongen ger oss även en rejäl oddshöjare.

Klopp2
Klopp hoppas på att flyga tillbaka efter landslagsuppehållet.

Fredriks 4 säkra
Valencia – Las Palmas 1 1,50
Villarreal – Eibar 1 1,52
Borussia Mönchengladbach – Hannover 1 1,45
Espanyol – Malaga 1 2,35

Oddshöjaren:
Real Madrid – Barcelona 1-3 (resultat) 22,00

Totalt odds: 170,9

Valencias coach Nuno Santo riskerar att förlora sitt jobb då laget haft en tung serieinledning. Valencia parkerar just nu på en sjundeplats vilket är på tok för dåligt med tanke på de pengar ledningen har spenderat denna sommar, 30 miljoner euro för en avdankad Negredo som inte ens får plats på bänken. Valencia kommer däremot in till denna match med en 5-1-seger mot säsongens uppstickare Celta Vigo. Las Palmas ligger i skrivande stund på en 18:de plats i La Liga, en position som har gjort att ledningen och tränaren har skiljts åt. Las Palmas, med en nya tränare vid rodret, har lyckats vinna mot Real Sociedad vilket ledde till att David Moyes fick sparken.

Villarreal fick en fantastisk start på säsongen och ledde till och med ligan vid ett tillfälle, men sedan dess har det dock gått tuffare med bara en seger på de fem senaste ligamatcherna. Jag tror däremot att Villarreals bollrull kan hitta ytor mot ett kompakt Eibarförsvar. På tal om Eibar så kan man bara ge den baskiska klubben beröm och superlativen har haglat över den lilla klubben i norr. Eibar är precis bakom Villarreal i tabellen och parkerar på en sjätteplats i nuläget. Eibar har däremot bara vunnit på bortaplan mot lag som ligger i bottenstriden och därför tror jag att Villarreal drar det längsta strået i en målsnål match som nog slutar 1-0.

Möchengladbach fick en horribel start på säsongen med hela fem raka förluster på lika många matcher i ligaspelet, detta blandat med två förlorade matcher i Champions League. Det ledde till att Mönchengladbach-coachen sa upp sig själv och Andre Schubert tog över. Resultatet har blivit extremt lyckat med fem vinster på sex matcher. Hannover 96 har haft stora problem med offensiven då man bara gjort 12 mål på lika många matcher. Egentligen talar ingenting för Hannover då Mönchengladbach är i en ruggig form.

Espanyol har ett bättre lag på pappret än sin motståndare under lördagseftermiddagen vilka är Malaga. Duon Caicedo-Asensio är Espanyols främsta vapen i offensiven denna säsong, men Espanyols stora problem ligger i defensiven då Barcelona-laget har släppt 23 mål på 11 matcher och det är den stora anledningen till att Espanyol för närvarande ligger på en trettondeplats vilket kan ses som ett misslyckande med den spetskvalitén som finns i laget.

Oddshöjaren:

Den största matchen i hela fotbollsvärlden är tillbaka när Spaniens och världens två största lag drabbar samman på ett fullsatt Bernabeu på lördagskvällen, Real Madrid mot Barcelona. Alla världens blickar kommer att riktas mot Madrid och Unibet har ungefär delat upp oddsen lika. Jag tror däremot att Barcelona kommer att dra det längsta strået då Messi är tillbaka i träning och alla vet att den lilla argentinaren kan avgöra vilken match som helst. Messis ärkefiende Ronaldo har varit helt under isen rent spelmässigt denna säsong, och jag tror att Messi kommer spela en avgörande roll i matchen, om han spelar. Keylor Navas i Real-målet är fortfarande osäker på spel och då faller försvaret för “Los Blancos”. Barcelona har en bra offensiv och borde göra många mål medan Real aldrig går mållösa från en match, så mitt tips är 1-3.

El clasico

Av: Martin Larsson, David Holmberg & Fredrik Lagerkrantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s