Julklappstips till päronen

Det är den tiden på året igen. När vi alla måste köpa julklappar till våra föräldrar och andra släktingar för att hålla våra samveten rena. Jag vet att många har en förmåga att tänka alldeles för mycket på detta projekt och det tar mer tid än vad det behöver ta. Därför har jag bestämt mig för att göra det simpelt. En pryl som förmedlar budskapet “Världens bästa mamma” alternativt “Världens bästa pappa” är en pryl som, oavsett hur värdelös den egentligen är, går hem alla gånger.

En mugg, en handduk eller kanske bara ett ljus. Vad som helst fungerar och alla inblandade blir vinnare, förälder som barn. Det går lätt att hitta denna pryl för under hundringen och det går fort att lösa. Dessa prylar finns oftast på de lite udda butikerna, till exempel Kalaskompaniet.

Ta första bästa tåg till Täby Centrum och gå in i en butik som ser lite konstig ut och hugg en “Världens bästa-pryl”. (Obs, fungerar också till de flesta andra släktingar till exempel farmor, morfar eller brorsan)

254x254

 

(Ett av många exempel på en enkel, men ack så kärleksfull pryl).

 

Av: Dennis Oja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s