Julklappstips: Pappsen

Pappa är antagligen en av de svåraste personerna att köpa julklapp åt, tycker jag i alla fall. År efter år får han den ena tråkiga presenten efter den andra. Men i år har jag googlat en hel del och hittat några bra idéer som passar åtminstone min pappa.


Tidningar

Ta reda på vad din pappa gillar att läsa om, fiske, foto, mat eller träning kanske? Köp en bunt tidningar om detta ämne eller köp en prenumeration på en tidning i ett visst antal månader.


Card Against Humanity

Detta spel är ett av de roligaste spelen som finns. Lite svår att hitta att köpa i Sverige, men det finns. Har din pappa humor, så lovar jag att han kommer tycka det här är en bra present.

Finns att köpa för 499:- på tillexempel www.cdon.se men också att ladda ner gratis på http://www.cardsagainsthumanity.com om du vill spara in lite i år och om du är ute i sista sekunden gör det inget för gratis versionen kommer aldrig ta slut och har inte flera dagars frakttid. 

christmas-gifts-for-dad-2


Presentkort på ett matställe

Ett presentkort på Subway eller Espresso House eller liknande går alltid hem. Lunch eller fika går alltid hem. Se bara till att det är ett ställe du vet din pappa kommer äta på i framtiden.

 

Av: Emma Koski

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s