19-åriga Taylor reste 1,5 mil – i sömnen

Taylor Gammel från Colorado, USA brukar gå i sömnen, men den här gången var det lite längre än hon brukar. Iklädd pyjamasen, en t-shirt och mjukisbyxor tog hon sig 1,5 mil bort från där hon bor utan varken skor eller pengar. Hennes pappa vaknade vid 06-tiden och märkte att hon var borta och anmälde henne då försvunnen. Det sattes in ett stort sökpådrag och polisen efterlyste henne med bild, som sattes in i ett flertal nyhetsmedier. Ett vittne, som sett henne vid en närliggande busshållplats, hörde av sig.

taylorgammel

Hon har själv inget minne om att hon klivit på bussen, hon hade inte ens med sig pengar för biljetten. När hon till slut kommit ur sitt sömngångartillstånd märkte hon att hon befann sig en bit bort från hennes släktings hus. Hon gick då raka vägen dit, öppnade dörren, gick in och lade sig på soffan och somnade om. Släktingarna hittade henne sedan vid 09-tiden och ringde då polisen.

Av: Johanna Cedervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s