Klockren snabbkurs i svenska

 

Som IB-student och resgalen möter jag ofta personer som inte kan svenska och varje gång vill de att jag ska lära dem grunderna i detta exotiska språk. Och alltid är det lika svårt. Men nästa gång ska jag ge hen denna klockrena bild över svenskans mest grundläggande principer, så är biffen avklarad.

As an IB-student who happens to be crazy about traveling I often cross paths with non-Swedish speaking people, and every time it’s the same – teach me the basics! Well I’m quite good at basic Swedish but it’s always equally hard to teach someone a language. But next time I will just hand them this spot on picture of the basic knowledge of Swedish and the “biff är avklarad” as you say in Sweden.

alessoninswe

Lisa Eriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s