Hur blir man en allätare?

Hur kommer det sig att så många i min ålder fastnar för en viss genre, ett visst band eller en viss artist? De flesta tjejer är till exempel Beliebers eller Directioners (fangirls). Många killar snöar in helt på tung hiphop och tror de är de coolaste bad boysen eller hardcore metal och blir metalheads som bara vill hoppa runt i en mosh pits. En del blir emos, punkare eller så lyssnar man bara på k-pop och några blir kawaiis.

Därför undrar jag hur jag kan börja lyssna på AC/DC och sedan tio minuter senare lyssna på Monica Zetterlund. Jag är en allätare inom musik och det tycker jag att många fler också borde bli för det finns så mycket mer inom musiken än bara ett band eller en genre. Så blanda på!

Craziest-fan

https://open.spotify.com/user/jossisen98/playlist/4Gp8BRlIUnprRRq62kI78W

 
Av: Josefiné Dahlbäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s