Cumulus rekommenderar: Tre serier på Netflix

 

Är du en serieälskare? I sådana fall kommer jag med en härlig lista på streaming-tjänsten Netflix. Här nedan hamnar några av mina favoritserier som jag rekommenderar starkt med en kort motivering till varför de lyckas slå sig in på listan.

How I Met Your Mother

Motivering: Denna humorbaserade serie handlar främst om ett umgänge i New York och deras upptåg. How I met your mother, eller HIMYM som den också förkortas, är en av de populäraste serierna på Netflix vilket säger en hel del om dess innehåll och kvalité. Situationskomedi blandat med seriösa inslag gör serien till en av de mest älskade och ett måste för dig som har tillgång till Netflix.

Suits

Motivering: Denna serie handlar om en kille som på något konstigt vänster hamnar i en firma med advokater – utan att han själv ens studerat juridik. Serien har fått exceptionellt bra recensioner från Netflix-användarna och är därför given framför TV:n. Trots att en serie om advokater inte må låta exalterande på förhand så är den förvånansvärt bra och en stark rekommendation från Cumulus!

Family Guy

Motivering: Trött efter en lång skoldag och vill titta på något underhållande utan att behöva se avsnitten i följd? Då är Family Guy det givna valet! Utan tvekan den roligaste serien jag någonsin sett och dess överdrivna humor lämnar inga smilband vilandes. Skämt kommer på rullande band och du vill bara se mer av denna härliga serie som inte lämnar ett ämne orört.

Av: Martin Lagerkrantz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s