CL-kvartsfinaler: Så går det!

cl

Klubbarna har tagit sig igenom den första utslagningsrundan och nu väntar kvartsfinalerna. Ett par intressanta matcher väntar och alla siktar framåt mot semin.

Wolfsburg

Wolfsburg – Real Madrid

Procentchans att gå vidare: 30-70

Real Madrid gick imponerande vidare mot Roma, där de visade upp hela sitt register. Wolfsburg däremot, övertygande inte mot Gent i åttondelen, och kommer få det oerhört tufft mot Marängerna. Real Madrid ska klara detta utan problem.

bayern-munich-vera-las-caras-con-benfica-1458299669148

Bayern München – Benfica

Procentchans att gå vidare: 90-10

Bayern fick en drömlottning när de fick portugiserna. Bayern lyckades vända ett 2-0-underläge mot Juventus och är det enda laget som kan skaka Barcelona. Benfica slog ut ett svagt Zenit i sin åttondel och kommer bli överkörda mot de tyska jättarna.

at-madrid_v1389290114

Barcelona – Atlético Madrid

Procentchans att gå vidare: 80-20

Ett spanskmöte där Barca står som solklara favoriter. Barca slog komfortabelt ut Arsenal senast och är i en klass för sig just nu. Atlético känner dock Barca bra, och kan skrälla. De har en oerhört stark defensiv och brukar spela bra som underdogs. Barcas väloljade maskineri ska dock klara detta utan problem.

city

PSG – Manchester City

Procentchans att gå vidare: 60-40

Den på förhand jämnaste matchen i denna kvartsfinal. PSG slog ut Chelsea, medan City fortsätter leta efter formen. Alla vet Citys potential och de har en otroligt hög högstanivå. Lägstanivån är dock bedrövlig och PSG, som är Barcas och Bayerns största konkurrent till guldet är helt suveräna. De har redan vunnit Ligue 1 och kan gå all in för CL. Räkna med två spännande fighter där Zlatan & Co forcerar till semin.

Av: Martin Larsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s