Har du kollat in Spotifys erotik?

Trött på evigt mörker och kyla? Trött på matematiklektioner som aldrig tar slut och kollektivtrafik som alltid är sämst? Vi på LoveHeroes har i så fall lösningen på alla dina problem. Hetta upp januari med P3:s erotiknoveller, nu även på Spotify.

ntet-002_149464673

Spotify har sedan många år tillbaka varit en fantastisk och livsnödvändig kompanjon till många själar i vårt samhälle och för ett tag sedan blev det ännu bättre. Nu kan du nämligen lyssna på korta erotiska berättelser! Vuxenfilm i lurarna helt enkelt. Vuxenfilmer är en viktig del av många ungas liv men det kan vara himla krångligt att få till ibland. Det är det här med virus, svårt att hitta bra gratissaker och någonting som man faktiskt gillar. Karaktärerna ska stämma, utseendet kan inte vara hur som helst och handlingen ska inte vara för galen. Men med ljudfiler kan man bara blunda och föreställa sig att det är en själv och Nick Bateman som det handlar om, (kolla in bilden nedanför om du behöver en heting att fantisera om). Att det är ens hemliga crush som gör alla de där sakerna med en eller att det är man själv och ens Special Someone (SO,) om man gillar sådant. Hur din situation än ser ut är Spotifys vuxenfiler det perfekta valet för den som känner sig ensam och suktar efter en mysstund i januarimörkret. Helt enkelt för att sex är bra, och sex med en själv och Nick Bateman är ännu bättre.

 

Så hittar du dit:

Öppna Spotify, och beroende på om du kör dator/telefon eller svenska/engelska så gå till “Start” eller “Browse” och sen “Genrer och teman”, vilket ligger längst ner på sidan. Välj genren “Word” eller “Tal” och där hittar du “Erotiska Noveller”. Om du inte har Spotify kan du lyssna direkt från P3:s sida genom länken här: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/634753?programid=3940. (Det är lite krångligare men där finns det en massa annat intressant att lyssna på också.) Sen att Spotify valt att lägga just denna genre så långt upp på listan måste ju säga någonting om hur populärt erotik i lurarna är.

 

Av: Lisa Eriksson, LoveHeroes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s