Little Mix i Stockholm

Brittiska popgruppen Little Mix har nyligen släppt sitt fjärde album “Glory Days”. Tjejerna är just nu ute på en minipromo-turné där de bland annat gjorde ett stopp i Stockholm. Onsdagen den 30 november hade de en liten spelning på Café Opera i samarbete med NRJ, där några lyckligt lottade vinnare befann sig och fick se dem uppträda. Vi, Josefiné och Johanna, från Cumulus-redaktionen var två av vinnarna. Vi vann sedan ytterligare en tävling där vi fick äran att träffa tjejerna i Little Mix.

När vi kom till Café Opera slingrade sig en lång kö runt utsidan och vi ställde oss längst bak i kön, som sedan efter bara några minuter blev mitten av kön. När vi fick komma in i ett varmt Café Opera var det första man såg en fotoautomat, där man kunde ta bilder med sin vän/sina vänner. I själva lokalen stod det en scen med ett stort skynke med tjejerna på. Det fanns ett kakbord fullt med Oreos och godis, och längst baren stod det fullt med drycker som alla fick ta av. Men vi som hade vunnit M&G hann inte riktigt ta del av det, då vi i samlad trupp skulle gå backstage för att träffa tjejerna.

Det var fem personer som hade vunnit en träff med tjejerna och varje vinnare fick ta med sig en vän, och vi stod exalterade och väntade på att bli hämtade av en representant från Sony Music. Vi gick tillsammans på ett litet led genom en stor grupp av förväntansfulla fans som stod och väntade framför scenen och in backstage. När vi kom in i rummet fick vi veta hur det skulle gå till, i vilken ordning vi skulle fotas och att vi absolut inte fick filma när de kom ut. Det enda som skilde oss och tjejerna från Little Mix åt i rummet var ett svart skynke. Medan vi stod och väntade kunde vi höra dem prata och värma upp. Det gjorde en lite extra nervös då man visste att de bara var på andra sidan skynket.

När tjejerna kom ut blev alla tysta och det kändes rätt overkligt att se dem stå rakt framför oss. Vi fick gå upp två och två och det hela gick väldigt snabbt. Deras vakt lät oss inte krama eller prata med dem utan bara gå upp, ställa oss bredvid dem, le, bli fotade och sedan gå ner. Vi hade planerat att fråga om två foton, ett där vi bara posade med dem och ett där alla låtsades läsa Cumulus, men så blev det inte. Eftersom deras vakt var så sträng ville vi inte fråga då vi visste att vi skulle få ett nej. En av tjejerna som var före oss gick in för att krama Jesy men vakten stoppade henne. När det var vår tur ställde jag, Josefiné, mig bredvid Perrie och jag, Johanna, bredvid Leigh-Anne. När vi väl stod bredvid dem kände man sig som en jätte! Jag, Josefiné, som är runt 1,73 meter kände mig genast som två meter och då hade de till och med höga klackar på sig. Jag, Johanna, lyckades sno åt mig en kram från Leigh-Anne och Josefiné bara ett hej och hejdå. Även om vi skulle velat ha längre tid med dem, var det helt fantastiskt. De var nästan ännu snyggare i verkligheten och deras brittiska accent gjorde bara allt mycket bättre.

Efter vi hade träffat tjejerna var det dags för spelningen. När de klev upp på scenen blev ljudnivån väldigt hög när alla fans skrek. De började med att sjunga ”Hair” och sedan ”Black Magic” och alla sjöng med och filmade och tog kort med sina mobiler. Efter det tog Daniel Paris över och höll i en kvarts frågestund med frågor som fans i rummet hade ställt. Efter det sjöng de en sista låt, ”Shout Out to My Ex” och sedan var spelningen slut.

Det som är så bra med Little Mix är att de alltid sjunger lika bra live som de gör inspelat och att de har en sådan bra kemi med fansen när de uppträder. I helhet var eftermiddagen fantastisk och vi tycker att alla borde gå in på Spotify och lyssna på deras nya album “Glory Days” och se dem live den 6:e juni nästa år för att själva vara med om en fantastisk upplevelse.

Text: Josefiné Dahlbäck & Johanna Cedervall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s