Vi provar julmust!

img_5559

Nu står julen för dörren och så även musten. Cumulus drog till Täby Centrum och handlade in diverse julmustar för nu var det dags att få svar på den eviga frågan, vilken julmust är egentligen den bästa? Vi satte ihop en testpatrull att besvara denna viktiga fråga.

”Bra det här kan vi klippa ihop till någonting snyggt och kort” – Micke

Jo tjena, här har ni hela rasket oklippt. ‘Naked’ som man säger, med bloopers och allt. För att det är ju extra exklusivt (och inte alls för att vi på reduktionen också har ett liv och inte tid att redigera det). Vill ni bara veta vinnaren och slippa tjejernas tjat så spola fram till 8.39

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s