Vänner, jag behöver hjälp!

 

Jag behöver hjälp. Lite tröst som får mig att inse att jag inte är ensam i den här situationen. Det känns som om jag lever tio liv på en gång. Det är för mycket att hålla koll på. Jag har känt så här i flera år nu och saken blir bara värre. Jag tar på mig mer och mer och min hjärna hänger inte med längre. Jag måste hitta ett sätt att lösa problemet men jag kan inte komma på hur. Jag kan ju inte släppa en del grejer, för då hamnar jag på efterkälken och kommer aldrig ikapp igen. Det räcker med att jag missar en liten detalj och allt är förstört. Jag kanske får inse fakta och ge upp. Nej, det går ju inte! Jag kan inte överge min vänner. Jag kan inte låta mina fiender komma undan. Jag måste hjälpa Jon Snow i hans kamp mot de Vita vålnaderna. Jag måste planera Candler och Monicas bröllop. Jag måste vara med på Sheldon, Leonard och resten av gängets filmmaraton. Hur kan jag överge dem när de alltid finns där för mig när jag behöver dem? Hur skulle jag kunna lämna de fantastiska världarna de gett liv? Jag kanske klarar det om jag drar gränsen här. Det enda jag måste göra är att lova mig själv att inte ta på mig något mer. Superbra idé! Nu är det bestämt.

Åhh, var det någon som sade Grey’s Anatomy? Det lät intressant…

6358201966821559151951832332_pennyneedshelp

Text: Kajsa Kastberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s