Vad kommer då att ske under år 2017?

Nytt år kan betyda nystart för många, ett nytt år innebär nya möjligheter och nya steg i livet. Här finns en summering om vad som kommer att hända under 2017, vad ser du mest fram emot?

Musikåret 2017 verkar lovande, i Sveriges största musiktävling, melodifestivalen, kommer artister som bland annat Charlotte Perrelli, De vet du, Ace Wilder, Benjamin Ingrosso, Lisa Ajax, The fooo conspiracy, Wiktoria, Jon Henrik Fjällgren och Loreen delta. Vinnaren får sedan åka till Ukraina och representera Sverige i Eurovision Song Contest ska hållas där då Jamala från Ukraina vann förra årets upplaga av eurovision. Andra stora musikhändelser 2017 är att världskända artister som Justin Bieber, Kiss och Little mix kommer till Sverige.

När det kommer till filmpremiärer under 2017 vill man inget mer än starta året på direkten. Uppföljare som kommer under året är bland annat Transformers 5: The last knight, Star Wars: Episode VIII, Dumma mig 3, Spiderman: Homecoming, Annabell 2, Pirats of the caribbean: Dead man tell no tales och bilar 3. Det kommer även många nya fristående filmer, ett exempel är en film som heter Valerian and the city of a thousand planets där Cara Delevingne spelar huvudrollen.

Många roliga uppfinningar och ny teknik kommer att förgylla 2017, alltifrån att Iphone 8 kanske lanseras och en 10,5 tums Ipad kommer finns i affärerna till att det kommer en ny attraktion på Grönalund. Den nya attraktionen kommer att heta Ikaros, ett fritt fall där man lutas 90 grader nedåt innan man släpps rakt nedåt från 95 meters höjd i ca 90 km i timmen. Idag finns det bara en liknande attraktion i hela världen och den finns i USA.


Något annat många är nyfikna på år 2017 är när Trump den 20 januari tillträder som president i USA, han har utlovat många nya förändringar som till exempel att det ska byggas en mur mellan USA och Mexiko som Mexiko ska betala, han ska avskaffa nationella läroplaner och “Obamacare”, och han vill även temporärt utesluta muslimer i landet, både invandrare och turister. 2017 blir året som vad som helst kan hända i USA.

Donald Trump speaks during the National Rifle Association's annual meeting in Nashville, Tennessee

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s