20 Januari – Lösen: Naderforpresident

I dag är det den 20 januari men inte nog med det är det även lösenordsbytardagen. Vad är det för dag tänker ni, jo det är dagen då man bör byta sina lösenord. Det är nämligen så att Sveriges största datortidning, PC för alla, har infört en dag om året det är dags att byta lösenord. Man har lösenord till mobilen, datorn, mailen och social medier, men hur kan man hålla dessa konton så säkra som möjligt? Jo, man byter lösenord. Så är det något ställe du känner att “jag borde byta lösenord men…” kanske inte orkat eller kanske inte hittat på ett nytt eller någon av världens alla bortförklaringar, så gör detta nu idag! Cumulus har tagit fram

några ideér på lösenord, cumulus tipsar:

– Matlena123

– Naderforpresident

– Hemligt

Glad lösenordsbytardag önskar Cumulus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s