Vad är elektrikerns bästa sida? De har lätt för att få kontakt

Något som är oerhört viktigt i dagens samhälle är elen. Det låter tråkigt men elen är nästan som en hel evolution, ett paradigmskifte, och en ny värld som öppnades för människan. Tänk hur lite av vårt samhälle som skulle fungera om all el skulle läggas ned, det är ingenting egentligen, som ni såg för några veckor sedan så stängdes hela skolan ned på grund av strömavbrott. Tänk hur mycket lättare elen har gjort vår vardag och hur mycket nytta den gör för precis alla. Tänk bara hur många liv elen räddar dagligen, alltifrån att det finns gatlyktor, elkrävande utrustning på sjukhus, färre arbetsplatsolyckor och hela IT tekniken som gör det lättare att kommunicera. Det är en självklarhet att denna dag ska firas, glad elens dag!

– Gick inte du ellinjen? Varför blev du inte elektriker?

– Nej, det gick inte så bra.

– Vadå då?

– Det visade sig att jag var dyselektriker.

img_0528

Foto och text: Jennifer Pihl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s