Det avgörande juicetestet

Vi på “Cumulus testar” har länge funderat var den bästa juicen säljs i Täby Centrum. Därför valde vi att testa på de två största juiceställena, Naked Juice Bar och Joe and the Juice en gång för alla. Det vi fick fram var ett överraskande resultat.

 

img_3273.jpg

Joe and the Juice testade vi smakerna “Pick me up” och “Sports juice”. “Pick me up” är en juice som innehåller jordgubb, äpple och banan. “Sports juice” innehåller ananas, passionsfrukt och äpple.

Första intryck: 5/5

Innan vi hann sätta vår fot på Joe and the Juice märkte vi av den otroligt mysiga stämningen. Den sköna atmosfären plus musiken gjorde att man verkligen ville gå dit. Vi bemöttes med ett glatt humör och det smittades genast av sig. Tidigare hade vi även hört att det bara är killar som jobbar där och det stämde.

Personal: 5/5

Det var tre unga killar som stod bakom kassan. De var väldigt trevliga, hjälpsamma och duktiga på sitt jobb. Det gick väldigt fort att få det som vi beställt och det var som att han som gjorde dryckerna redan hade börjat med dom innan vi hade bestämt vad vi ville ha.

Utseende: 4/5

Utseendet var något som vi verkligen gillade. De hade modern inredning och mycket frukt uppe på disken vilket gjorde det väldigt stilrent och fräscht. Det nya läget vid H&M är inte lika mysigt som det gamla på plan 2, men klart bra.

Smaken: 2/5

Vi blev otroligt besvikna på smakerna på båda juicerna. Vi tyckte att båda juicerna hade svag smak och man kände inte av de frukter som skulle finnas i. Det var som att de var utspädda med vatten. Den svaga smaken gjorde också att det inte var någon stark skillnad mellan dem, de smakade nästan likadant. Ingen av dem var äckliga, men med tanke på att man inte fick så mycket juice för pengarna och smaken var väldigt svag så är det inget vi skulle köpa igen. Vi förstår verkligen inte varför Joe and the Juice är så hypade om vi bara tänker på hur det smakade.

Allt som allt: 3/5

Vi tycker att Joe and the Juice är väldigt överskattat, det enda som egentligen var bra var personalen och hur det såg ut. Att personalen är trevlig och att det är en skön stämning är självklart ett stort plus men det är ändå juicen som man kommer för att dricka och den var en besvikelse från vår sida.

 

IMG_3274

Naked Juice Bar testade vi på smaken “Pineapple Paradise”, som är en juice med ingredienserna ananas, mango, passionsfrukt, nypressad apelsin och is. Vi testade även juicen “Banana Berry”, som innehåller nypressad apelsin, banan, jordgubb och is.

Första intryck: 3/5   

Det första vi la märke till när vi besökte Naked Juice Bar var att det låg mitt i smeten, lite naket faktiskt.

Personal: 4/5

I kassan möttes vi av en trevlig ung tjej som glatt välkomnade oss med ett leende på läpparna. Utöver henne var det ytterligare en till personal. Trots deras trevlighet var dock ingen speciellt pratglad.

Utseende: 3/5

Allt känns både väldigt fräscht och rent, däremot var stämningen inte så mysig och det finns endast ett fåtal sittplatser. Det känns därför mer som ett ställe man går till för att köpa den dricka man ska och sedan gå iväg och dricka upp på vägen.

Smaken: 5/5

Smakerna på båda två juicerna gjorde oss inte besvikna. Väldigt goda båda två med tydliga smaker. Bägge kostar 57 kronor styck och det var mycket man fick för pengarna.

Allt som allt: 4/5

Sammanlagt var drycken väldigt smarrig, men själva läget var dåligt samt att det var ont om platser. Däremot var juicerna underbara och det är ändå det man kommer för. Naked Juice Bar är absolut något vi kommer gå till igen och därför en solklar vinnare för oss här på “Cumulus testar”.

 

Text: Lina Sundlin och Selma Burevik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s