Cumulus testar snabbmat i kiosken

 

De dagar när man är jättehungrig fast skollunchen är äcklig och man kanske inte hinner gå till ICA eller Donken är skolcafeterians snabbmat ett bra och ekonomiskt val! Där finns något som alla gillar och det går så mycket snabbare än att gå till Donken, därför ska vi på “Cumulus testar” tala om för dig vad vi tycker om skolans snabbmat!

 

Ost- och skinkfralla

Är en god fralla med ost, skinka, sallad, paprika och smör som alla borde testa på. Både smaken och utseendet är väldigt fräsch och en perfekt lunch när man inte är alltför hungrig. Den finns både som fralla och en större storlek om man är hungrigare och vill stå sig hela dagen.

Gorby

Gorby är en köttpirog som är hyfsat mättande. Den ser inte så fräsch ut och den är lite torr, fast den har ändå helt okej smak. Ett tips är att inte lukta på den för då kanske din aptit försvinner, men vi tycker ändå att den duger till lunch om skolmaten är helt oätbar. Ett bra tips är att ta med sig en egen gurka, eftersom Gorby+gurka (GG) är mycket godare än Gorby-gurka.

Billys panpizza

Billys panpizza är en liten pizza med ost och skinka på. Den ser utseendemässigt inte så god ut men smakar dock godare än den ser ut. Ett lagom mättande alternativ till lunch som vi rekommenderar.

Toast

Cafeterians toast är ett matalternativ för personen som vill ha frukost för andra gången på dagen. Även om den drar mer åt frukost hållet är det en duglig varm macka. Det som är dåligt är att den ofta är lite bränd vilket gör att den ser lite torr och tråkig ut. Smaken är ungefär som utseendet, den är god fast lite torr.

Vinnaren för oss är definitivt ost- och skinkfrallan. Den ser fräschast ut, vilket påverkar mycket och den har även bäst smak!

 

text: Selma Burevik & Lina Sundlin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s