Åva-bucklan är igång, igen!

I slutet av augusti gick första tävlingen av Åva-bucklan av stapeln. Tävlingen var ett

Skärmbild (88) första steg i kampen om vilken klass som ska få springa ut först på studenten. Förväntan, motivation och laganda låg i luften när vi tillsammans gick mot CC för den första deltävlingen. Alla vi nyblivna treor radade upp oss i den gigantiska idrottshallen och förberedde oss för sten, sax, påse. Såhär i efterhand kan vi inte säga något mer än ett stort grattis till TE16B som tog hem vinsten!

Knappt två veckor senare var det dags för nästa tävling: Mångkamp. Här kunde många viktiga poäng samlas in. Solen sken och trots den tidiga septembermorgonen var det varmt i luften. Något morgontrötta men trots det taggade tog vi oss ut på Tibblevallen och startade igång de första grenarna. Skidskytte, rally med radiostyrda bilar och kast med pappersflygplan var några av de granar som väntade. I takt med att timmarna gick, ökade hejaropen och lagandan. Under den här dagen blev det tydligt vilka som hade en riktig vinnarskalle och vilka som var dåliga förlorare. Då säger återigen grattis till TE16B som lyckades bäst i den här tävlingen också… Ekonomi-, sam-, IB- och naturklasser lyckades också samla ihop många poäng.

Skärmbild (87)

Ytterligare några veckor senare var det dags för tredje momentet, att skapa en

 klassflagga. Eftersom alla klasser ännu inte hunnit genomföra tävlingen återstår det att se vilka som tar hem den här vinsten. Antingen blir det TE16B, igen, eller någon annan klass som känner att de har flaggan i topp!

Vi ser fram emot kommande tävlingar där vi fortsätter kämpa för att chansen att springa ut först. Hoppas ni hejar på oss!

Av: Lina och Josefin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s