En riktig jäkel på innebandy och dåliga förlorare!

Text: Alexandra Eriksson

Första gruppspelet av den mycket spännande innebandyturneringen där skolans klasser tävlar om att bli Åva-Mästare är färdigspelat. Det var ett par mycket spännande matcher, som spelades under måndagen den 19/11 i CC, samt nere i hall 5 och självklart var Cumulus på plats och följde dramatiken.  

Matcherna spelades 7×2 minuter och flest mål efter slutsinglen vann. Alla klasser gjorde sitt yttersta för att vinna matchen och det var ingen som gav upp, det är vad man kan kalla GRIT! På läktaren satt det ett antal tappra människor, som tagit sig till sportcentrum för att stötta sina klasskamrater och mentorer.

Som reporter och som en självutnämnd, extremt duktig sportanalytiker, får man även fram en del saftig info, exempelvis att teknikklassen som spelade, frågade självaste Cumulus utsända om jag kunde tänka mig att spela för dem, då deras målvakt var på villovägar eller att Åvas alldeles egna vaktmästare Jim är en “jäkel” på innebandy. Vaktmästar-Jim använde bultsaxen för att klippa upp BF:s försvar och från motståndarlagets avbytarbänk hördes ett mummel med meningarna “Den där jävla vaktmästaren” och skriker “TÄCK VAKTMÄSTAREN!”, något som ekade i hela hallen. Något som vi även fick bevittna, är att Cumulus och lärarlagets kapten Mikael Sundin är en riktigt dålig förlorare, helt enkelt en spelare man inte skulle vilja möta. SA17A var ett starkt kollektiv och tog två raka segrar. Mycket svårt att göra mål på Isa-Marie Carsbo i kassen (med ett SM-guld i bagaget). Urstarka var även TE16B som vann den andra gruppen.

Micke Sundin flyger efter bollen 

Hur blev då ställningen i matcherna? I CC spelas följande matcher:

Lärarlaget-BF 6-1

BF-SA17A 0-2

SA17A-Lärarlaget 2-0

SA17A och Lärarlaget vidare

I hall 5 spelades dessa matcher:

TE16B-NA17BM 3-0

SA18A-TE16B 0-5

NA17BM-SA18A 2-0

TE16B och NA17BM vidare

Grupp 2 måndag 26/12 TE16A, SA18A, EE18A och EK17.

Grupp 3 måndag 3/12 EK16, NA17BM, NA17A och TE18A.

Kvartsfinaler den 10/12.

Finalspel med semi, match om tredje och final den 17/12.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s