ÅVA GOSSIP – var går de snyggaste eleverna på Åva?

Text: Clara Thorander & Engla Halvarsson

Har ni undrat vad som försiggår bakom kulisserna, bland Åvas mörka korridorer och mellan de tunga betongväggarna? Det behöver ni inte längre undra över. Vi har exklusiv topphemlig information som bara avslöjas här på Cumulus. Cumulus har hört att det är utsidan som räknas, så denna vecka avslöjas vilket program där de snyggaste eleverna går och ifall det finns romanser mellan Åvaiterna.

Vi skickade ut en enkät i förra veckan. Länken såg konstig ut Quiculum, vi vet det, men vi fick in hyfsat många svar ändå. Enkäten visade att 66,9 % av elever på Åva har varit eller är intresserad av någon på skolan. Löööve is in the air, alltså! Resultaten visade även att personerna som varit intresserade av varandra eller är det antingen går på teknik, sam eller natur. Angående ifall elever hållit på med någon i sin egen klass så svarade 57,6 % nej och 26,3 % ja. Sist men inte minst, den frågan ni alla har funderat över:

Åvas snyggaste? Enligt Åvaiterna själva är det teknik- och samhällselever som är de snyggaste individerna i betongklumpen.

XOXO – ÅVA GOSSIP


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s