REDAKTIONEN:

Mikael Sundin, ansvarig utgivare

Mike the Bike. Ansvarig för denna spretiga hop virrhjärnor. Gillar sura satsumas och den lättstavade glassen Häagen-Dazs Strawberry and Cream. Liverpool FC, The Waterboys och Clint Eastwoods krigsepos ”Heartbreak Ridge” är andra passioner.

Lisa Eriksson, chefredaktör

Dansa är kul. Men klubba är svårt, i alla fall när plånboken är tom. Vilket den alltid tycks vara. För man måste ju betala hyran och köpa mat till katten. Meen går sista året på IB så snart är jag rikast av alla och då ska allt katten få färsk strömming på silverfat!

Alicia Gonzalez, chefredaktör

Jag är en 18-årig tjej som är feminist, amatörfotograf och allmänt estetisk. Jag bor i Åkersberga, på rätt sida av spåret som tur är (Bergabor know what I’m talking about). Övriga grejer jag gillar är att sova och sova lite till, därför är det inte helt ovanligt att ni ser mig med en kopp kaffe i handen. Ha det gött!

Jennifer Pihl

Tjenixen! Jag är sammanfattat en glad och sprallig, tävlingsdansande mediamupp. Jag är den där som stannar upp trafiken i korridorerna för att köra ett par moves innan jag går vidare. Det var allt för mig, tack och hej leverpastej!

Isabel Lamberg

Halloj, Isabel här. Sam-media-elev, den sista av sitt slag, någonsin. Eller i alla fall på Åva. Kattoman även om jag är allergisk och en teälskare deluxe. Vill ni veta vem jag är så titta efter tjejen med det lockiga håret. Haj and goodbye.

Viktor Maurtizon 

Halli Hallå! Jag är en go och glad Åva-elev. Går sam-media tredje året, alltså blivande arbetslös. Ser ni någon med gips i korridoren så är det 90 procent av fallen jag. Haaa deee!

Kajsa Kastberg

Jag är en nördig tjej som går naturlinjen. Jag älskar att försvinna in i en riktigt bra bok och följer alldeles för många tv-serier för mitt eget bästa. Andra intressen inkluderar att ta hand om en hel flock djur som råkar tillhöra familjen och att spendera större delen av mitt liv i stallet. Jag tycker beteende är intressant och drömmen är att hjälpa människor och djur att må bättre.

Johanna Cedervall

Hallå hallå! Jag är en sam-media-elev som många andra här och gillar att göra lite allt möjligt. Bland annat att dansa som jag gjort sedan barndansåldern då man dansade till pianospel och sjöng ramsor. Har även en katt som är lite större än vad normala katter är och väger hela 8,5 kilo. Det är inte helt ovanligt att man ser mig i rutig skjorta. Hej hå!

Mikaela Lindgren

Hejsan Mikaela här! Jag är en positiv 18-åring som spelar innebandy, älskar teater och skådespeleri, spelar musik och gillar att använda fantasin. Går Natur-Musik på Åva, den sista rena Natur-Musik-klassen på skolan. Jag är allergisk mot det mesta så ser ni någon som är stamkund i specialmat-kön och alltid snackar med matgubbarna, är det nog jag.

Sofia Arias Lopez

Tjena mittbena! Dansande och sjungande chilenare född -98 som valde att gå Natur för att det lät så coolt. Jag är Vallentunabo vilket innebär att jag ofta kallas för bonde, fast jag bor nära Vallentuna Centrum och landet börjar inte förrän man närmar sig Kårsta eller Brottby (Crime Village) som ligger cirka 40 minuter från mig. SÅ NEJ! Jag kan klassa mig själv som en Duracell-kanin med mycket attityd, så att ha en taskig ton mot mig slutar med att jag evolvar från en Jigglypuff till en Nidorina (även om den evolven inte alls hör ihop). Hare B peepz!

Evelina Halldin

Jag kan inget om mig själv. Sorry.

Ingrid Hessel

Låt er inte luras av namnet, jag är 18 inte 81. Går sista året i sam-media och är skräckfilmsfantast, expert på tallriksmodellen och olympisk mästare i sprint till bussen. Mina hobbys är att kolla in hockeyrövar, nördar och dricka grönt te. Ha de!

Emma Eldéus

Hejhej, Emma var namnet, jag är en sminkälskande sam-media-elev som lägger 99 procent av mina pengar på nytt smink. Drömmen är att bli makeup-artist och bo på en gård med två getter, för under allt spackel döljer det sig en djurälskande stadsbonde.

Felicia Eriksson

Snowboardåkare och yoga-fantast är ord som beskriver mig. Även djurrättsaktivist och pacifist. Drömmer om en fredligare värld samt att bli manusförfattare, vill skapa filmer med geniet Quentin Tarantino. Fram till dess sitter jag i skolbänken på naturprogrammet och försöker lösa differentialekvationer. Har åsikter om allt så det ska nog bidras med några roliga eller upprörande artiklar från mig!

Anna Jansson

Anna heter jag och är gammal avdankad tävlingsgymnast, alltså stammis på sjukhuset. Är världens tävlingsmänniska, perfektionist, barnsligt lättroad och en kass förlorare. Har en förkärlek för rosa skumbananer, satsumas, fjäderlampor och andra saker som är fina att titta på.

Josefiné Dahlbäck

Hallå hallå, Josef här! Tjejen med många smeknamn och stora drömmar, det är jag det. Jag är en 18-årig sam-media-elev som råkar vara 1/4 tysk och musikälskare. Om jag skulle beskriva min musiksmak med tre ord skulle det nog vara: rena rama kaoset. Jag älskar att gå på konserter och att resa… ja, det var nog allt för mig.

Sandra Mylly

Japp, Mylly här. En halvkoreansk svensk tjej med en gnutta finskt. Går sista året på sam-media på Åva. En sådan där person som frivilligt gillar att kolla på ruggiga skräckfilmer och som fortsätter garva när alla har slutat. Sushi är vägen till mitt hjärta så om du vill bjuda på något så vet du vad. Byee!

Robin Olsson

Hejsan, jag är en kille på 18 år som gillar att laga mat och sen äta den. Jag är lite av ett bakfreak som älskar att baka med vänner och familj. Jag är alltid glad och trevlig och älskar en bra konversation Jag gillar politik men inte specifika partier. Tack för mig.

2006

Redaktionen 2006/2007

Redaktionen 2007/2008

Redaktionen 2007/2008

Redaktionen 2008/2009

Redaktionen 2008/2009

Redaktionen 2009/2010

Redaktionen 2009/2010

Redaktionen 2010/2011

Redaktionen 2010/2011

Redaktionen 2011/2012

Redaktionen 2011/2012

Redaktionen 2012/2013

Redaktionen 2012/2013

Redaktionen 2013/2014

Redaktionen 2013/2014

Cumulus 2014

Redaktionen 2014/2015

20152016 001

Redaktionen 2015/2016

IMG_5015.JPG

Redaktionen 2016/2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: